Maak de Kerst speciaal voor mensen uit Laak: vrijwilligers gezocht!

Maak de Kerst speciaal voor mensen uit Laak: vrijwilligers gezocht!

Event · 18 dec, 12:00 – 20 dec, 13:00
Schimmelweg 200, 2524 XK Den Haag, Nederland
ArmoedebestrijdingZorgOuderen
1 Geen armoede3 Goede gezondheid en welzijn
Aanmeldingen sluiten over 3 maanden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Schets
#85888
Scan me of ga naar www.connected.rocmondriaan.nl/o/Stichting-Schets1/activiteiten/Maak-de-Kerst-speciaal-voor-mensen-uit-Laak-vrijwilligers-gezocht/85888 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help mee bij onze kerstviering voor mensen uit Laak. We zoeken vrijwilligers om te helpen met de maaltijd, serveren, en het creëren van een warme sfeer.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij je inzetten voor een sfeervolle en verbindende kerstviering voor mensen uit Laak die zich alleen voelen tijdens de feestdagen? Wij organiseren een speciale dag vol gezelligheid en een heerlijke maaltijd, en we zoeken vrijwilligers om dit mogelijk te maken. Taken omvatten het helpen bij de maaltijdvoorbereiding, serveren, en het creëren van een warme, uitnodigende sfeer. Dit is jouw kans om bij te dragen aan een onvergetelijke dag waarin samenzijn en verbinding centraal staan. Samen zorgen we ervoor dat niemand alleen hoeft te zijn met Kerst.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten over 3 maanden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Schets

Je kunt contact opnemen met Hurseven Babayigit via +31 6 47814141 of via stage@stichtingschets.nl .

Bij ons kun je wat organiseren voor buurtbewoners. Samen sporten of mediteren, eten of koken in ons buurtrestaurant, een taal leren, huiswerkbegeleiding, leren fietsen of deelnemen aan een van de vele culturele evenementen. De wensen en ideeën van de buurtbewoners zijn voor ons het uitgangspunt.