Help mee met het organiseren van het  jongere café(stagiaire krijgen een bioscoo

Help mee met het organiseren van het jongere café(stagiaire krijgen een bioscoo

Taak · 4–8 uur
Schimmelweg 200, 2524 XK Den Haag, Nederland
Activiteiten begeleidenGastheer/vrouwSportJeugdwerkKoken & etenCoördinerenSociale mediaReceptieZorgBegeleidingSociaal contactMaatje & buddyCreatief
ArmoedebestrijdingZorgOuderen
1 Geen armoede3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Stichting Schets
#85327
Scan me of ga naar www.connected.rocmondriaan.nl/o/Stichting-Schets1/activiteiten/Help-mee-met-het-organiseren-van-het-jongere-cafestagiaire-krijgen-een-bioscoo/85327 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

jongeren cafe , activiteiten organiseren

Uitgebreide omschrijving

Jongeren hebben elke zaterdag een bijeenkomst waarbij ze gezamenlijk activiteiten doende ene keer is het een FIFA toernooit de andere keer een tafeltenniswedstrijd of gezamenlijk film kijken enz.. of het een en ander bijpraten. Dit moet allemaal georganiseerd worden. Het lijkt makkelijk ,maar aan de achtergrond vergt het een en ander aan organisatie vaardigheden.( begeleiders regelen, ouderen ontvangen, en kort socializen enz.….

Als je het leuk vind om iets te organiseren voor de jongeren uit de buurt dan kan je hierbij een indruk krijgen of het echt iets is voor jou. Jij komt ons helpen met je ideeën voorstellen en suggesties. Je maakt onderdeel van het team en gaan jouw voorstellen uitvoeren. Je kunt ook “organisatie” talenten ontwikkelen /ontdekken, kijkje achter de gordijnen nemen van de organisatie hoe het allemaal werkt. Ontdek zelf of jij ook die talenten hebt , die je later zelf kunt inzetten bij jou in de buurt. Is de keuken iet voor jou? Of liever organiseren? Of wil je liever ouderen helpen? Ontdek het zelf en kom langs. 

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Schets

Je kunt contact opnemen met Hurseven Babayigit via +31 6 47814141 of via stage@stichtingschets.nl .

Bij ons kun je wat organiseren voor buurtbewoners. Samen sporten of mediteren, eten of koken in ons buurtrestaurant, een taal leren, huiswerkbegeleiding, leren fietsen of deelnemen aan een van de vele culturele evenementen. De wensen en ideeën van de buurtbewoners zijn voor ons het uitgangspunt.